• ImmersionRC TNR Wand Personal
Geen dipswitches meer!

Dat was een van de redenen van de TNR (touch and race) Wand in combinatie met de Tramp videozender. Vooral tijdens races of op dagen waar je met meerdere mensen aan het vliegen bent is het heel vervelend als iemand per ongeluk het kaartje van de dipswitches niet goed heeft bekeken. Opstarten op net het verkeerde kanaal waardoor na een paar meter interferentie ontstaat.

Touch 'n Race
Dankzij de nieuwe TNR technologie die ontwikkeld is door ImmersionRC is het nu mogelijk om al voordat je je quad aanzet het juiste videokanaal in te stellen doormiddel van de TNR Wand. Voor races is nu al de Tramp een paar keer verplicht geweest omdat het voor de racedirectors veel makkelijker is. Je hoeft namelijk helemaal niet meer bij die vervelende dipswitches te kunnen komen waardoor de heats veel mooier op te zetten zijn.

Wat heb ik er aan?
De Wand kan gebruikt worden voor de ImmersionRC Tramp videozender en de nieuwe Vortex 150. Er zullen in de komende maanden meer producten worden uitgebracht waarvoor de Wand gebruikt kan worden.
Ook voor prive gebruik is de tool handig. Je kunt het kanaal wel switchen met de switch op de zijkant maar wat is er nu makkelijker dan wanneer je even met wat vrienden aan het vliegen bent je met een handomdraai je kanaal kunt wisselen? Uiteraard kun je met de wand zelf een race organiseren en zelf het heft in handen nemen wat betreft de kanalen. Iedereen kan vliegen en het kost jou weinig moeite om iedereen op het juiste kanaal te krijgen.

Mag dit dan?
De Wand werkt met het bekende NFC protocol. Verder kun je hiermee gemakkelijk de kanalen en signaalsterktes instellen die binnen de EU regelementen vallen.

Wat zit er bij?

  • Uiteraard de Touch and Race Wand

Je kunt de handleiding vinden onder downloads.

Thumb File information
TNRMini-WandIn structionManua lEnglish.pdf 369.07KB 446

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

ImmersionRC TNR Wand Personal

  • 54,99€

  • Excl. BTW: 45,45€

Gerelateerde producten

ImmersionRC TrampHV V2 VTX Internationaal

ImmersionRC TrampHV V2 VTX Internationaal

Dé nieuwe sensatie als het gaat om klein, kleiner, kleinst qua videozenders van de volgens ons beste..

32,50€ Excl. BTW: 26,86€

ImmersionRC RF Power Meter V2

ImmersionRC RF Power Meter V2

Every FPVers Toolbox Needs One…FPV is made possible thanks to two RF links, a control link, and a vi..

75,50€ Excl. BTW: 62,40€

Tags: ImmersionRC TNR Wand Personal, Overig

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.