Goggles

Wanneer je er dan eindelijk achter bent gekomen dat het vliegen met een mini stiekem veel leuker is dan met een grote quadcopter wil je uiteindelijk natuurlijk wel eens meemaken wat je kleine racer eigenlijk ziet! Het grootste deel van de vliegers ervaart het zogenaamde FPV vliegen dan ook als veel makkelijker dan op het zicht, waarom? Omdat je een aantal taken hebt zoals hoogte houden, recht houden, rondjes draaien, salto's maken. Als je iets verder bij jezelf vandaan vliegt is het echter soms moeilijk te ontdekken waar de voorkant van je model zit.

We zijn blij te kunnen melden dat we officiële dealer zijn geworden van Fat Shark goggles. Deze goggles zijn van zeer goede kwaliteit en speciaal gemaakt voor FPV vliegen. Mocht het dan toch gebeuren dat er een defect komt aan je materiaal dan repareren wij bij ons gekochte goggles onder garantie, ook buiten garantie of niet bij ons aangeschafte goggles kunnen wij repareren.


Er zijn geen producten in deze categorie.

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.