Let op! Vanaf maandag 21 augustus t/m zondag 27 augustus zijn wij op vakantie. Bestellingen worden wel verwerkt gedurende deze periode maar worden pas maandg 28 augustus verzonden. Om dit goed te maken kan de kortingscode &auot;Vakantie!" gedurende deze periode* gebruikt worden voor 7,5% korting op het gehele assortiment!

* tussen 21 augustus 8:00 en 27 augustus 23:59


De nieuwe Gemfan Flash serie gemaakt van het sterke heldere polycarbonaat.

Gemfan heeft geanalyseerd welke trends er momenteel zijn, dit gecombineerd met berekeningen en simulaties in de Ansys Fluent software. Het design is gedaan in Catia, dit is 3d modeling software wat ooit is ontwikkeld voor de vliegtuigindustrie. Er is bij het design rekening gehouden met elk detail waar een propeller maar ook de omgeving mee te maken heeft.

Doordat de propeller licht is en zeer glad afgewerkt is de reactietijd van de motor verbeterd omdat hij makkelijker kan optoeren. Deze propellers worden al veel gebruikt tijdens races. In België bij Droneportal zijn ze door vele piloten gebruikt!

Het geïnverteerde tip design zorgt voor minder "downwash" op de tips van de propellers, dit resulteert in minder trillingen bij hoge snelheden. Deze props zullen dan ook makkelijker te tunen zijn.

Propellers
Materiaal Polycarbonaat
Vorm Flash
Aantal bladen 3
Blad lengte (inch) 5,1
Spoed (inch) 5,2

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gemfan Flash series 5152x3

  • Merk: Gemfan
  • Model: 22-049
  • Beschikbaarheid: >10
  • 3,49€

  • Excl. BTW: 2,88€

Beschikbare opties:


Tags: Gemfan Flash series 5152x3, Props

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.